Mooi krantenartikel in De Stentor vanmorgen over onze videoclip

Heel erg leuk dat de Stentor, in navolging van een eerder artikel wat ze hebben geplaatst, opnieuw aandacht geeft aan onze videoclip:

Progpraat plaatst mooi stuk over Labyrinth

Progpraat, niet het minste online magazine, heeft een mooie recensie geplaatst over de single en videoclip die we gisteren hebben uitgebracht.

Wij danken Rinco Ennema voor dit prachtig geschreven stuk. Trots op!

Lees het hier. Progpraat over “Labyrinth”.

Videoclip “LABYRINTH” online!

Beste fans, het is zover! De release van “Labyrinth” is een feit.

Geniet ervan en laat ons weten wat je er van vindt.

Groet van Windforce!

Releasedatum “Labyrinth” bekend

Na twee jaar hard werken in onze vrije tijd, kunnen we nu vol trots eindelijk melden dat de releasedatum voor onze clip bekend is.

Op ZONDAG 14 JUNI 2015 zal de clip online komen op YouTube!

Houd dus alle social media in de gaten, like en share wat je wilt.
Natuurlijk hopen we dat jullie het gaaf gaan vinden. Laat dus vooral weten wat je ervan vindt, we horen dat graag!

Beste fans, we danken jullie allemaal voor jullie support en het lange wachten, we hopen dat het het waard zal zijn.

ZONDAG 14 JUNI, stay tuned!

Powerpop geeft ruim aandacht aan samenwerking bij RTV Apeldoorn

De samenwerking tussen Windforce en Popkoor Powerpop uit Apeldoorn verloopt hartstikke leuk. Ze waren te gast bij RTV Apeldoorn waarbij dit onderwerp ruimschoots aan bod is gekomen. En we kregen zowaar nog airplay ook. Dank jullie wel Powerpop!

Mocht je dit deel van de uitzending van afgelopen woensdagavond hebben gemist, luister hier. Het duurt ongeveer 10 minuten.

Windforce heeft samenwerking gevonden met PowerPop Apeldoorn

Sorry fans, even hebben we niets van ons laten horen maar we zijn niet minder druk.
We hebben leuk nieuws want op onze muzikale weg zijn we een heus koor tegen gekomen die bereid is voor ons de drie koorstukken in Labyrinth in te zingen.
Jullie zullen begrijpen dat het voor een projectband als de onze een droom was om eens met een echt koor te kunnen samenwerken.

Wij stellen aan jullie voor: Popkoor PowerPop uit Apeldoorn. Natuurlijk spreekt het woord Power in hun naam ons erg aan en dat hebben ze afgelopen woensdagavond ook laten horen tijdens een van de repetities die zij aan ons project wijden.

Het is voor ons een progressief idee en een grote muzikale uitdaging om dit te doen. We zijn razend benieuwd naar hoe de sound van dit koor gaat blenden in onze muziekstijl en hoe het muzikaal gaat uitpakken. Wij wilden deze unieke kans niet voorbij laten gaan!

De opnamen met het koor vertrouwen wij uiteraard weer toe aan Jeffrey Revet van MilkMark studio en staat gepland in mei. Wij verwachten Labyrinth inclusief videoclip nog voor de zomervakantie te kunnen releasen.

Houd dit in de gaten, natuurlijk houden we jullie op de hoogte.

Cliptrailer “Labyrinth” klaar!

De videoclip “Labyrinth” is in de maak en komt er aan! Tot die tijd…… we hebben besloten jullie alvast een voorproefje te geven van wat er komen gaat. Veel plezier met deze trailer.

Met trompetgeschal 2015 in!!!

Gelukkig nieuwjaar allemaal.

Wij hebben leuke plannen gemaakt voor 2015, en ja, dat houdt in dat Ruud en Niels nu hard aan het schrijven zijn aan veel nieuwe muziek en teksten.
Zoals jullie weten releasen wij de videoclip Labyrinth binnenkort. We kunnen jullie verklappen dat er voor de clip eerst nog een trailer komt, naar verwachting eind januari.

Check intussen dit filmpje, waarin Ruud laat zien dat hij vele blaasinstrumenten de baas is.

Prettige Kerstdagen

Wij wensen iedereen een schitterende kerst en een goed begin van 2015.
Dank voor jullie support in 2014 en wij hopen dat jullie ons in 2015 ook weer blijven volgen.
De lancering van Labyrinth zit er aan te komen. Tot dan!

Mixproces in volle gang

Op dit moment zijn we klaar met opnemen, editten, produceren en voorbereiden van alles wat te maken heeft met wat jullie straks kunnen beluisteren in Labyrinth, audio dus. Al het materiaal ligt bij de studio voor mixage en mastering van het eindresultaat.
Onze focus gaat nu weer naar beeld: De komende tijd zullen we als band nauw betrokken zijn bij de montage van al het opgenomen beeldmateriaal, wat nog een behoorlijke klus zal gaan worden.
Check intussen een filmpje van een dag in de studio. Drums.